White Paper

Een andere kijk op Retail Commerce in een nieuwe wereld

door commercetools

commercetools white paper Reimagine Retail Commerce in a new normal World

Over het white paper

Waarom moderne technologie het uitgangspunt van jouw strategisch plan moet zijn.

Onze white paper uit 2017, “Een nieuwe kijk op Retail Commerce… met de juiste middelen”, werd door honderden managers gedownload en bood een optimistisch perspectief voor de groeiende zorgen en uitdagingen van retailers om zich aan te passen aan technologische ontwikkelingen. Deze white paper gaf retailers handvaten over hoe zij met behulp van de juiste technologie konden inspelen op het nieuwe koopgedrag van consumenten en bood zowel praktische als realistische tips en aanbevelingen.

Vijf jaar na dato, te midden van wereldwijde economische onrust, realiseerden wij ons dat retailers een update van hun routekaart nodig hadden. Een update die rekening houdt met het nieuwe koopgedrag van klanten dat is ontstaan tijdens het “nieuwe normaal” van lockdowns, versoepelingen, en inflatie, maar ook met de opkomende technologieën die het succes van retailers stimuleren.

Belangrijkste leerpunten

  • Een beschrijving van nieuwe en innovatieve ervaringen die retailers hun klanten boden, waarmee zij succesvol waren tijdens de veranderende tijden. 

  • Strategieën voor het implementeren van digitale technologieën in fysieke winkels.

  • Statistieken die de langetermijnimpact van COVD-19 op het koopgedrag en de verwachtingen van de consument laten zien.

  • Dieper ingaan op hoe het gebruik van een MACH-architectuur retailers in staat kan stellen om eenvoudig de nieuwste en meest innovatieve winkelervaringen te bieden.

Download het white paper